LOADING

Type to search

Actualitat

La Policia Local desmantella un grup de producció de marihuana

La Policia Local de Sitges va desarticular un grup que es dedicava a la producció de marihuana extensiva en una casa d’una urbanització de la vila de Sitges. Durant l’actuació es van trobar 940 plantes en el domicili i van resultar detingudes tres persones presumptes autors del delicte.

Els fets van començar quan el passat dissabte 29 de juny quan la policia va rebre una trucada del 112 alertant que els bombers es desplaçaven a una casa de la vila per un avís de dues persones atrapades dins d’un ascensor. Quan els bombers van fer la seva arribada a l’immoble van detectar que aquell no tenia ascensor, per tant l’avís era fals, però en inspeccionar la casa, van descobrir les 937 plantes distribuïdes en tres habitacions dotades de làmpades, ventiladors, sistema de reg, mesuradors d’humitat. Tot un equip per a poder cultivar i produir la marihuana. D’altra banda també la sorpresa va ser descobrir que la xarxa elèctrica es trobava punxada.

El cas va passar a mans del grup d’investigació dels Mossos d’Esquadra i la Jutgessa de Guàrdia va decretar l’ingrés a presó dels tres detinguts.