La Policia Local deté un home que volia ocupar un pis i a un provocador

Lloc del carrer Sant Pere on es va produir la detenció de l’okupa
- Publicitat -

La Policia Local ha detingut aquesta setmana en dues accions diferents dos individus de caràcter violent, que s’havien encarat amb els agents i que en un dels casos havia reconegut la seva intenció de delinquir.

La primera detenció va ser dilluns a primera hora del matí a Can Perico, quan els agents van demanar aturar-se a un home que no portava la mascareta posada. L’individu va fer cas omís i va continuar la marxa, fins que els dos agents hi van anar darrere seu i el van acabar aturant. En aquells moments, l’home va reaccionar de manera agressiva, segons consta en l’atestat policial, i va començar a insultar els agents, en alguns casos amb comentaris homòfobs. L’home va dir que era guàrdia urbà de Barcelona, si bé no portava documentació i el seu mòbil estava sense bateria. Després de resistir-se a acompanyar la patrulla a la Comissaria, els agents el van acabar detenint.

El fet més greu es va produir la matinada següent, quan, al voltant de les 2, dos agents van comprovar que una persona que caminava pel carrer Sant Pere va fer marxa enrere quan els va veure. Els agents el van aturar i l’home, de 34 anys, els va confessar que volia entrar a un pis buit per ocupar-lo. Els policies van escorcollar l’individu i li van trobar eines per intentar obrir portes, com una clau anglesa, un tornavís, un pany i un cadenat, a més d’uns guants per no deixar empremtes.

Quan els agents intentaven emportar-se el delinqüent al vehicle, aquest s’hi va resistir i va aconseguir donar un fort cop a un d’ells, que li va causar lesions lleus. Finalment, el van aconseguir reduir i emportar-se’l a comissaria, on va passar posteriorment a disposició judicial.

Eines trobades a l’idividu que volia ocupar un pis

Notícies relacionades:
Una nova baralla nocturna acaba amb un episodi de violència de gènere (26 de juliol de 2020)
Nou episodi de violència a la nit de Sitges (20 de juliol de 2020)
Batalla campal al centre de Sitges (13 de juliol de 2020)

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats