LOADING

Type to search

Actualitat

La Policia Local intervé en una festa privada en un hotel

Intervenció de la Policia i el SEM per ajudar una dona que ahir va caure a casa seva

La Policia Local de Sitges ha hagut d’intervenir en una festa que s’estava realitzant aquesta matinada en dues habitacions de l’apart-hotel Mediterráneo, a l’avinguda Sofia. És una de les 13 actuacions que ha dut a terme la nit de Cap d’Any el cos municipal, sense que cap hagi estat de gravetat.

La festa a l’apart-hotel era en dues habitacions de la cinquena planta i aplegava un grup de joves. Els agents van desplaçar-s’hi a les 3 de la matinada i van identificar cinc joves, tot i que no van realitzar cap detenció ni van interposar tampoc cap sanció, ja que no estaven cometent cap infracció.

La festa va generar molèsties a veïns i, sobretot, a clients de l’hotel. Van ser diversos els qui van queixar-se a la recepció i, segons van denunciar, no els van fer cas. Per aquest motiu, alguns van acabar trucant a la Policia Local o, fins i tot, al mateix 112. En un primer moment –al voltant de la 1 de la matinada–, la Policia va rebre la trucada d’un client, demanant que intervinguessin. El agents el van respondre que la convivència dins l’establiment corresponia al mateix hotel. Finalment, davant l’acumulació de trucades de persones diverses, els agents s’hi van acabar presentant a les 3. Van demanar la documentació a cinc joves, però en tractar-se d’un problema de convivència que no generava infraccions, no van interposar cap sanció.

A més d’aquesta actuació, la Policia Local ha realitzat actuacions en botellots al carrer. La principal es va produir a la plaça dels Castellers, amb una desena de joves. Un veí va trucar als agents i quan s’hi van presentar els joves que hi eren van sortir corrent sense que els agents els poguessin identificar.

Altres serveis que han dut a terme els agents han estat davant trucades de veïns per festes en cases. En cap de les actuacions realitzades s’havia comès cap infracció i, en alguns casos, quan els agents han arribat la música ja havia acabat. La majoria eren celebracions familiars d’acord amb les mesures sanitàries.

La Policia Local ha interposat dues denúncies a Can Perico per incompliment de la limitació horària. També ha realitzat un control d’alcoholèmia, que ha donat negatiu. Els agents també han rebut trucades de veïns que es queixaven pel llançament de petards als Molins i al Passeig Marítim.

El darrer servei del 2020 de la Policia va ser per ajudar una dona al carrer de l’Estalvi que havia caigut a casa seva i que ha hagut de requerir desplaçament hospitalari.

Notícia relacionada:
Baixa el nombre de sancions de la Policia Local per incomplir les mesures sanitàries (28 de desembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure