LOADING

Type to search

Actualitat Ribes

La policia ribetana frustra un intent de suïcidi

L’individu ho havia anunciat prèviament publicant un vídeo a les seves xarxes socials

La Policia Local de Sant Pere de Ribes ha evitat el suïcidi d’un veí de Vilanova i la Geltrú a la zona boscosa situada entre la masia La Serra i la finca de Mas Solers. La intenció de l’home, que es trobava sota els efectes d’alcohol i tranquil·litzants, era treure’s la vida a l’interior del seu propi vehicle, inhalant els fums del tub d’escapament i tapant amb cinta totes les obertures d’aire del cotxe.

Els agents han localitzat l’individu després que ell mateix hagi compartit un vídeo a les xarxes socials on s’acomiadava de tothom i anunciava la seva intenció de suïcidar-se. La publicació ha generat estupor entre els seus contactes i algun d’ells ho ha notificat directament als Mossos d’Esquadra, que han activat l’operatiu de cerca junt amb les policies locals de la comarca, ja que el seu emplaçament no quedava gaire clar.

Un cop localitzat i evitada la seva intenció suïcida, l’home ha reaccionat de manera irada contra els agents que el contenien. Després de l’arribada de més dotacions policials, ha estat estabilitzat i traslladat al centre hospitalari corresponent.