La Pregonera programa talent local i artistes de renom

Presentació de la programació de la Pregonera

Entre les 51 propostes de la Pregonera d’enguany, es programaran diverses exposicions, com la del sitgetà de Genís Hernández, una mostra que inclou un conjunt d’obres fetes amb diversos estils i materials. Tot plegat sense oblidar l’aportació dels Museus de Sitges. La directora-gerent del Consorci del Patrimoni de Sitges, Mercè Munné, explica que “hem dissenyat una política d’exposicions que vol fer un salt qualitatiu notable per reforçar el discurs museístic que caracteritza els nostres museus”.

En l’apartat musical, la programació compta amb esdeveniments consolidats com el Jazz Antic que enguany celebra la desena edició, entre altres propostes més concretes amb accent sitgetà. La Pregonera també inclou activitats familiars, com els 40 anys Biblioteca Roig i Raventós, on es preveu una gran festa amb el concert de Lali BeGood i la seva banda. I també hi haurà noves propostes com dos pòdcasts de Ràdio Primavera Sound, l’emissora digital d’aquest festival que s’ha convertit en un mitjà referent entre el jovent.

Amb aquesta programació, que barreja propostes dutes a terme per artistes de renom, i també de proximitat, es vol posicionar Sitges com la vila cultural de primer ordre. En aquesta línia, Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges remarca que “la cultura té un paper molt important a l’hora de vertebrar, cohesionar i integrar la identitat d’un país i, per això, volem seguir la mateixa línia d’apropar la cultura a les veïnes i als veïns de Sitges però també a visitants i turistes i facilitar el seu accés a tothom”. 

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats