La Processó del Silenci culmina els actes litúrgics de Setmana Santa

- Publicitat -

El Viacrucis recorre enguany els carrers del Poble Sec

La Processó del Silenci d’aquest Divendres Sant a la nit.

Els actes litúrgics de la Setmana Santa sitgetana s’han reprès aquest Dijous Sant amb les misses de la Cena del Senyor, després que el passat diumenge es fes la tradicional benedicció dels rams, palmes i palmons a l’església de Sant Joan i a la plaça de l’Ajuntament. Aquest dijous i divendres també es poden veure les exposicions dels passos de Setmana Santa que participen en la Processó, que enguany estan ubicats a l’ermita de Sant Sebastià, la Parròquia, el Palau del Rei Moro i al carrer Carreta 26.

El Viacrucis a les 8 del matí ha sigut el primer acte de Divendres Sant, i enguany ha recorregut els carrers del Poble Sec, des del tram que va de l’Hospital de Sant Joan fins a l’església de Sant Joan. I a partir de les 10 de la nit, des de la parròquia, la Processó ha transitat pels carrers del centre de la vila, amb la presència dels passos i les confraries sitgetanes en l’acte més multitudinari. La Vetlla Pasqual de dissabte i les misses de Diumenge i Dilluns de Pasqua serveixen per cloure els actes litúrgics d’enguany.

Més detalls sobre els actes de Setmana Santa, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar l’edició en paper als punts de venda habituals (quioscos, estancs i supermercats) i l’edició en PDF a la plataforma digital iQuiosc.cat.

Articles relacionats