LOADING

Type to search

Actualitat

La recta final dels Concerts de Mitjanit és a tocar

Els Concerts de Mitjanit celebrats al port aquest estiu ja tenen a tocar el seu tancament. Aquesta setmana però encara s’esperen diferents actes amb molt de ressò com la projecció dels curts a la fresca que organitza el cinema fantàstic de Sitges i també els últims concerts de la programació com el d’aquest cap de setmana amb la Gran Nit Lírica de la soprano Paula Nogueira i El baríton Eduard Moreno amb Gustavo Llull al piano.
Des de l’inici de la programació els concerts han aconseguit un gran aforament amb l’assistència de molts sitgetans i turistes que hi feien parada per tal de gaudir de les nits d’estiu en un lloc tant emblemàtic com és el Port de Sitges. Enguany els concerts han estat molt diversos amb una gran quantitat de grups tribut com els Beatles, Michael Jackson o Phill Colins amb la música del seu grup Genesis, d’altra banda també han estat abundants els grups de Pop-Rock Espanyol amb versions dels 80 i 90.
Després d’una parada de gairebé tres anys les últimes edicions dels concerts han estat molt ben acollides per tots els visitants per tant és de molt esperar que l’any vinent hi hagi una nova edició, ja que fomenta que tant el turisme com els vilatans passin part de l’estiu al Port, juntament amb moltes de les altres ofertes que aquest ofereix.