LOADING

Type to search

Esports

La regata Sitges-Ciutadella reprèn el pols aquest cap de setmana

Sortida de la Sitges-Ciutadella, l’any 2019

La Sitges-Ciutadella celebrarà aquest cap de setmana la IX edició de la regata, que no va poder celebrar-se l’any passat a causa del context sanitari. Aquest any s’ha organitzat amb totes les garanties, més considerant que les competicions de vela d’altura poden desenvolupar sense contacte entre les tripulacions dels diversos vaixells.

Una trentena d’embarcacions –entre les quals diverses amb només un navegant– sortiran demà a les 12 del migdia des del Port de Sitges, per cobrir les 120 milles nàutiques i gairebé vint hores de navegació, que separen ambdues poblacions. L’organització i els clubs que acullen la sortida i arribada de la prova, el Port de Sitges-Aiguadolç i el Club Nàutic de Ciutadella, ja ho tenen tot a punt per a la sortida i arribada dels regatistes.

Aquesta tradicional i estimada regata, que uneix dues de les localitats mediterrànies amb major encant, Sitges i Ciutadella, és puntuable per al Circuit de Regates d’Altura, així com pel Campionat de Catalunya de Solitaris, A2 i Tripulació completa.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure