LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La residència Sitges Park amplia els tests als usuaris

La residència Sitges Park va fer ahir trenta tests més entre els seus usuaris, que han detectat cinc positius nous. Aquestes noves proves se sumen a les 77 ja realitzades en les darreres setmanes. El centre té 166 residents, tot i que n’hi ha cinc que en els darrers dies han anat a casa de familiars, com està passant en altres residències del país que tenen positius dins les seves instal·lacions.

Els cinc positius nous se sumen als 21 ja detectats en els seus usuaris en les dues fases anteriors de realització de proves, així com als 10 registrats entre el personal. És a dir, en total a Sitges Park hi ha 26 casos positius entre els residents i 10 entre els 80 treballadors que disposa el centre.

Tots els residents que han donat positiu han estat aïllats, tot i que, de fet, en molts d’ells ho havien estat abans de manera preventiva davant els símptomes detectats. El personal que ha donat positiu està fent la quarantena en els seus respectius domicilis. Quan va començar la crisi del coronavirus, una vintena d’aquests treballadors van agafar la baixa. Els seus llocs van ser coberts a través de candidats proporcionats pel Servei d’Ocupació de l’Ajuntament.

Els 30 tests d’ahir completen les dues primeres fases de proves realitzades pel centre entre els seus residents i treballadors. La residència Sitges Park va ser la primera que va aconseguir tests per fer proves de coronavirus, davant el retard de les que havien de proporcionar la Generalitat o la Diputació de Barcelona.

A Sitges Park es mostren confiats que les mesures implantades des de fa setmanes estan sent efectives, gràcies als tests realitzats, els aïllaments a usuaris i la restitució de personal.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA