La Rua de l’Extermini exhibeix la seva màgia

Diversos moments de la Rua de l’Extermini (F. Ajuntament de Sitges)
- Publicitat -

Unes disfresses lluïdes, un bon ritme i una elevada participació van marcar la Rua de l’Extermini, ahir dimarts a la nit. Les 40 carrosses i les més de 2.000 persones que les van acompanyar van celebrar la festa amb intensitat i amb la satisfacció generalitzada de ser protagonistes del moment culminant del Carnaval de Sitges.

La llarga i espectacular comitiva de Sa Majestat Carnestoltes va trigar 20 minuts en travessar el punt de partida a la Ribera cantonada amb avinguda Sofia, des que van sortir els primers membres fins els últims, igual que dimarts. En 50 minuts, la comitiva va arribar a la Fragata i al cap de la Vila ho va fer dues hores i mitja després, a les 23.30h. en aquell mateix moment, sortia la Reina des del Pic Nic per iniciar la rua.

El bon temps va permetre que la gent sortís a veure la Rua. El Passeig era ple en tot el tram de circulació de les carrosses i també els carrers del centre del poble van registrar alta presència de públic. Milers de vehicles van arribar a Sitges també per ser partícips de la festa, tot i que amb un nivell d’assistència inferior a diumenge.

La rua va comptar amb la presència del conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena. També hi havia diversos mitjans d’àmbit català (La Xarxa+ el va emetre en directe) i estatal (com TVE). El popular comentarista Gerard Romero també hi va ser entre els periodistes que van cobrir l’esdeveniment.

Una de les colles de la rua infantil, ahir dimarts (F. Ajuntament de Sitges)

La rua infantil d’ahir dimarts va ser també un èxit de gent i es va desenvolupar a bon ritme, amb una immensitat de confetis i paper de tota mena que van sortir de les carrosses. Un miler nens i nenes van participar en la comitiva, que va sortir puntual a les 12h del migdia. El Carnestoltes va trigar una hora i mitja en arribar al Cap de la Vila.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Notícies relacionades:
Milers de persones gaudeixen de la Rua de la Disbauxa
El Dissabte de Fardo omple Sitges amb la creativitat més aguda

Articles relacionats