LOADING

Type to search

Actualitat

La sala local del Museu del Turisme incorpora una biblioteca

Pablo Ignacio Dalmases inaugura la biblioteca, divendres passat, al costat d’Ivan Martínez i Samuel Valls
Presentació de material expositiu del Museu

La seu sitgetana del Museu del Turisme ha incorporat una biblioteca amb 600 llibres de temàtica turística. Es tracta d’una donació de Pablo Ignacio Dalmases, que recentment ha efectuat altres cessions també al fons del Museu.

El Museu del Turisme és una iniciativa transversal, que funciona en diversos punts de l’Estat, com hotels, centres culturals o, en el cas de Sitges, l’Institut Joan Ramon Benaprès, on està ubicada l’Escola d’Hoteleria. La de Sitges, que es va inaugurar ara fa un any, és la Sala 34 del Museu del Turisme de les prop de 40 que hi ha repartides arreu.

La biblioteca de la sala sitgetana del Museu està composta per guies, relats de viatges i altres llibres turístics. Està ubicada en la mateixa biblioteca de l’institut i l’acte d’inauguració es va celebrar divendres, amb la presència del mateix Pablo Ignacio Dalmases; el director de l’institut, Samuel Valls, i l’impulsor de la iniciativa, el professor Ivan Martínez.

A més de la nova biblioteca, la Sala 34 del Museu del Turisme disposa de 223 peces relacionades amb la història del turisme, majoritàriament local, però també d’altres llocs. Hi ha postals, catàlegs, etiquetes, bitllets, programes o màquines d’escriure i de fotografiar antigues, que estan exposades en diverses vitrines a l’entrada de l’institut. El Museu també disposa d’un fons de 384 cartells, dels quals hi ha una quarantena tanmbé exposats al centre.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure