LOADING

Type to search

Esports

La selecció russa d’escacs femenina i la golfista Maja Stark, grans protagonistes del cap de setmana

Sitges ha acollit amb èxit les dues proves de primer nivell esportiu femení

Fotografia: Ajuntament de Sitges. L’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, fent la sacada d’honor abans de la disputa de la final entre Rússia i la Índia, el passat dissabte.

Sitges ha estat l’epicentre de l’esport femení aquest passat cap de setmana amb la celebració de les rondes finals del Campionat Mundial d’Escacs femení que s’ha disputat a les instal·lacions de l’Hotel Melià Sitges, i el Mediterranean Ladies Open que ha acollit el renovat Club de Golf Terramar.

Pel què fa al Mundial d’Escacs, el combinat rus ha estat el gran triomfador d’un campionat que va començar el passat dilluns, dominant d’inici a final, i imposant-se a la selecció de la Índia per 5,5 a 2,5 en la gran final, que va tenir lloc el passat dissabte. Tot i la derrota, el combinat indi és el primer cop que arriben al medaller i es postulen com un dels grans equips de cara a futures competicions.

Fotografia: Ajuntament de Sitges. La jove sueca, Maja Stark, amb el trofeu de campiona, acompanyada de l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, i del regidor d’Esports, Jaume Monasterio, ahir diumenge.

En golf, la guanyadora de l’Estrella Damm Ladies Open presented by Catalunya ha estat la sueca Maja Stark, després d’una increïble remuntada en la darrera jornada disputada ahir diumenge, en la que va aconseguir recuperar set cops, en una jornada marcada pel vent. Finalment, la sueca de només 22 anys, va acabar el torneig amb -8 sota par, quedant per davant de l’eslovena Pia Babnik que va acabar amb -6. En tercera posició hi van quedar la navarresa María Hernández, la finesa Krista Bakker i l’escocesa Kylie Henry, a quatre cops de la guanyadora.

L’Alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell, s’ha mostrat satisfeta d’haver acollit els dos campionats i considera que “l’aposta de Sitges per l’esport femení és una realitat sòlida i que volem que vagi a més”.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure