La sequera, la cursa electoral, el Drac i la Setmana Santa a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana ve farcir d’informacions, reportatges i reflexions. Tractem la greu situació de sequera, la cursa electoral al 28M, la pobresa energètica, el conflicte dels pisos socials de La Caixa, la celebració de la Setmana Santa i la polèmica sobre la subvenció al Drac, entre d’altres informacions. Amb L’Eco d’aquesta setmana trobareu el número de la revista d’oci i cultura Time Out i un especial sobre casaments.

La situació de sequera i com afectar els usos de l’aigua a Sitges i a Ribes ésmotiu d’un ampli reportatge a les nostres pàgines. Detallem el baix nivell de precipitacions dels darrers mesos i expliquem també la procedència i consum de l’aigua a nivell local.

L’actualitat també s’atura en el mapa local de la pobresa energètica, la venda de l’Hotel Antemare, l’èxit de les sessions per posar en comú empreses i treballadors del món de l’hostaleria, l’ajornament dels actes de la Copa Amèrica, les protestes pels augments del lloguer en els pisos socials de La Caixa i el debat parlamentari sobre el peatge. També expliquem la història d’una família sitgetana que denuncia el Govern alemany que es nega a finançar un pacient en estat tetraplègic.

També dediquem àmplia atenció als actes de Setmana Santa i a la polèmica sobre la subvenció municipal que esperava el Drac i la trobada dels Carpantes amb el carnestoltes i la Reina.

La informació electoral apareix destacada a les nostres pàgines, ara ja de manera permanent fins les properes eleccions municipals en una secció pròpia. Tactem les presentacions d’ERC i SGI, l’acord del PSC i El Margalló i altres notícies referents a Junts, Guanyem, Valents, Fets per Sitges i Convergents. També expliquem l’enquesta que ha començat a fer L’Eco També ens fem ressò de les novetats dels partits de Sant Pere de Ribes.

La informació de Ribes tracta la implantació del servei d’agents cívics durant les nits, la baralla entre dus famílies, amb detinguts inclosos, la renovació del nucli antic, les nul·les perspectives d’ampliació de l’institut Montgròs i la visita a l’Autòdrom de joves aficionats al motor.

A les pàgines L’Eco in English destaca els xiringuitos, el festival de Jazz, l’exposició de la Fundació Stämpfli i la olla Jove de Castellers de Sitges.

Les pàgines de Cultura dediquen atenció a les exposicions de Berta Paco i d’art figuratiu a l’Ave Maria i la presentació del cartell de Sons Solers, mentre que les d’Esports posen l’accent en la cursa per a l’ascens de la UE Sitges i l’èxit de la Rock Trail.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Juanjo Corcuera, Laura Gómez Ill, Anna López Xavier Miret i Mestre, Pep Moliné, Marc Pérez, Cèlia Sánchez-Mústich, Toni Segarra, Eve Schnitzer, Martí Sistané i Chris Wright, més de les fixes: Francesc Borderia, José Luis Gutiérrez, JYM, Josep Maria Matas, Vinyet Panyella. Les contres són de Jordi Surià (Sitges) i Miquel Muç Vall (Ribes). L’apunt és de Berta Longas.

Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuioc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats