LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La situació viscuda al Nadal frustra les esperances de la restauració

Restaurants vuits al passeig de Sant Sebastià el dimarts al vespre (Marta Juez)

La restauració s’ha hagut d’acostumar a les recurrents cancel·lacions de sopars i dinars durant les festes de Nadal. A la caòtica situació viscuda amb els sopars d’empresa, a on les trobades anul·lades van arribar a ser del 90%, s’han afegit unes caigudes del 60% en dinars de Nadal i Sant esteve, i del 50% a l’any nou.

El fet d’haver pogut mantenir l’activitat oberta i la possibilitat de mantenir el 75% d’aforament a les terrasses sumat a les bones temperatures durant els dies més assenyalats, no han estat arguments suficients per garantir una afluència digna a bars i restaurants.

Això si, al sector es mostren molt optimistes de cara a aquest 2022. Propietaris i treballadors veuen la fi de la pandèmia molt més a prop i consideren que aviat la Covid-19 serà tractada com a una malaltia més, fet que propiciarà que arribi la tan anhelada normalitat que permeti garantir que temporades clau com són la setmana santa o l’estiu es puguin dur a terme sense limitacions.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure