LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

La suma de contagis evoluciona a Sitges a un ritme millor que en el conjunt de Catalunya

L’estació, avui dimecres al migdia

Una de cada quatre proves PCR fetes a Sitges han donat positiu. Fa només vuit dies, eren més d’una de cada tres que s’havien fet. Del 35,15 per cent s’ha passat al 25,78 per cent; és a dir, una millora del 36,35 per cent en poc més d’una setmana. Per la seva part, en el conjunt de Catalunya s’ha passat en el mateix període de temps del 40,54 per cent de casos positius al 36,28 per cent; és a dir, ha estat una millora de l’11,74 per cent.

Evolució dels casos que han donat positiu en les proves PCR

Aquestes xifres posen de manifest que el percentatge de contagis és a Siges notablement inferior al de la mitjana del país, pero que la millora en les dades també està resultant més favorable. A data d’avui, a Sitges hi ha 66 casos que han donat positius d’entre 256 tests efectuats. Les dades –proporcionades pel Departament de Salut– no inclouen les proves realitzades a les residències.

Per la seva part, Sant Pere de Ribes, amb un 38,73 per cent de positius, manté unes xifres simiars a la mitjana catalana, tot i que lleugerament per sobre. Amb tot, no es poden efectuar comparacions amb vuit dies enrere, ja que el mètode de càlcul de la Generalitat aleshores era diferent, ja que separava el municipi en àrees diferents, on incorporava altres poblacions també.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure