La supressió dels balls a la Festa Major, l’operació frustrada de la draga i el ‘top manta’, a L’Eco

- Publicitat -

L’Eco d’aquesta setmana posa el seu focus en els principals temes de l’actualitat local d’aquesta setmana, que giren entorn la Festa Major, el trasllat de sorra, el top manta i l’evolució de l’impacte local de la Covid-19, tant en l’àmbit sanitari i humà com econòmic.

A les nostres pàgines us expliquem la paradoxal operació frustrada de la draga que havia de portar sorra a tres platges de Sitges i que va estar dos dies a Port Ginesta esperant uns permisos administratius que van arribar tard. També us exposem que la venda il·legal s’ha tornat estendre a la Ribera, entre les crítiques dels comerciants i recollim les opinions de totes les forces polítiques locals sobre aquest fenomen, que també va arribar divendres passat al Parlament.

La Festa Major té doble atenció a les nostres pàgines: d’una banda, us expliquem la confirmació (encara no oficial) de la Comissió i l’Ajuntament de suprimir els balls populars i els actes multitudinaris i, d’una altra, us narrem amb tota mena de detalls i una cronologia dels fets del que va passar a la Vigília de la Festa Major de Ribes, diumenge, quan van sortir un grup de balladors i grallers espontanis.

A més, també recollim diverses informacions, dades i experiències sobre l’impacte del coronavirus a Sitges i a Ribes, tant des d’un punt de vista humà, com sanitari i econòmic. Expliquem si els centres sanitaris locals i comarcals estarien preparats davant un possible rebrot, us narrem com la represa a les residències, us detallem les dades de la lenta recuperació econòmica i de quina manera està afectant la crisi a diverses sectors. En aquesta línia, publiquem un reportatge sobre l’impacte que la situació té entre els taxistes locals i com van viure els moments més tensos del confinament les farmàcies locals.

A les nostres pàgines publiquem el relat guanyador de la categoria infantil del concurs de Museus, obra d’Oriana Sandoval, entrevistem el decorador Fernando Lorenzo, us expliquem les queixes d’alguns veïns sobre les ubicacions dels contenidors, la indignació registrda a l’assemblea del Gremi d’Hostaleria i l’exposició sobre la Punta que organitza la Fundació Ave Maria, entre molts altres temes.

Aquesta setmana comptem amb les firmes de Maria Àngels Bartés, Ivan Martínez, Josep Orriols, David Puertas, Llorenç Roca, Ana Soto, Eduard Terrado. Les contres són de xavier Gimeno (Sitges) i Josep Rius (Ribes).

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a HORA A HORA (La represa)

Articles relacionats