LOADING

Type to search

Actualitat

La zona blava es podrà pagar amb el mòbil

L’Ajuntament de Sitges ha tancat un acord amb l’empresa Blinkay Mobility per poder fer efectiu el pagament de la zona blava mitjançant el telèfon mòbil.

L’acord es va produir a la Junta de Govern Local el passat 4 d’agost, on es va aprovar l’adjudicació del contracte mixt de subministrament amb la nova implementació d’una aplicació que permeti als usuaris realitzar les gestions i pagaments a través dels dispositius mòbils. A banda d’això, s’instal·larà un software de control d’aparacament de la zona blava. Totes aquestes mesures tindran validesa fins el 2025.

Blinkay Mobility, empresa que actualment opera a més de 10 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona serà l’encarregada de subministrar l’aplicació i aquest software necessari per a la gestió dels pagaments i la vigilància dels vehicles.

Cal recordar que amb la posada en marxa del recent Pla de Mobilitat, el Vinyet i Terramar van estrenar a l’abril una nova reordenació de l’aparcament vora el passeig Marítmi, amb una ampliació de la zona verda i noves places de zona blava per afavorir la rotació de cotxes.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure