LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’acceleració en la vacunació multiplica les persones protegides

Vacunció a la residència Sitges Park, el gener passat

La vacunació avança, finalment, a bona marxa, després de setmanes a velocitat excessivament lenta. La setmana passada es van subministrar 817 primeres dosis entre veïns de Sitges i 913 de Sant Pere de Ribes. És el doble que la setmana que fins ara havia tingut major moviment.

L’arribada a Catalunya d’un ampli paquet de vacunes ha accelerat el nombre d’inoculacions arreu del país. I, òbviament, també a Sitges i a Sant Pere de Ribes. Fins ara, la setmana que s’havien subministrat més primeres dosis havia estat la darrera de febrer (442 a Sitges i 414 a Sant Pere de Ribes). L’acceleració de la setmana passada ha doblat aquestes xifres.

Actualment, hi ha 3.194 persones de Sitges que han rebut la primera dosi; és a dir, un 11,01 per cent de la població, mentre que 1.399 n’han rebut les dues i estan immunitzades. A Sant Pere de Ribes, s’han subministrat 3.309 primeres dosis (10,77 per cent de la població) i 1.403 totes dues.

L’Ajuntament de Sitges té a punt el Casal de la Gent Gran de Pau Casals per habilitar-lo com espai de vacunació, un cop rebi la sol·licitud del Departament de Salut. Actualment, la majoria de vacunes s’estan realitzant al CAP, tot i que els qui tenen entre 60 i 65 anys (que van començar a rebre la primera dosi la setmana passada), generalment han d’anar fora de Sitges a inocular-se.

Notícies relacionades:
El Casal de Pau Casals esdevindrà centre de vacunació (26 de març de 2021)
El subministrament de vacunes es redueix a Sitges a una setena part en un mes (23 de març de 2021)
Sitges està posant un centenar de vacunes al dia (3 de març de 2021)
Les persones vacunades ja superen la xifra de dos milers a Sitges i Sant Pere de Ribes (3 de març de 2021)
Las Magnolias i l’Ave Maria també reben la vacuna (8 de gener de 2021)
La vacuna ja ha arribat a Sitges i Ribes (5 de gener de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure