LOADING

Type to search

Actualitat

L’activitat econòmica registra un significatiu augment a Sitges

El Cap de la Vila, a començament de setembre

El moviment econòmic a Sitges va augmentar el mes de setembre un 36 per cent en relació al mateix mes de l’any passat, segons dades de Banc Sabadell. Es tracta d’una xifra notablement per sobre de la mitjana catalana. Els hotels són, amb diferència, el sector que genera major activitat.

El 36 per cent de creixement econòmic del setembre a Sitges està significativament per sobre de l’11 per cent que va augmentar la mitjana catalana en relació al setembre del 2020. A la ciutat de Barcelona, l’augment va ser del 24 per cent.

A l’agost l’augment de l’activitat a Sitges va pujar un 53 per cent en relació a l’agost de l’any passat, mentre que la mitjana catalana va ser del 23 per cent i a la ciutat de Barcelona, del 44. El mes de juliol, el moviment econòmic a Sitges va ser un 17 per cent superior al juliol de l’any passat, segons constaten les dades de Banc Sabadell, elaborades a partir de les transaccions comercials amb targetes de crèdit. A tot Catalunya aquest augment va ser del 6 per cent i a la ciutat de Barcelona del 15.

Aquestes dades coincideixen amb els balanços efectuats pel Gremi d’Hostaleria, que van destacar tres setmanes d’agost com especialment bones en ocupació i moviment econòmic, mentre que el juliol va resultar més discret.

En els tres mesos d’estiu, els hotels són, amb significativa diferència, el sector que genera major moviment econòmic, que balla entre una tercera part i una mitjana de la totalitat. A l’agost van arribar al 46 per cent, mentre que al setembre va ser del 34. El segon on es concentra més despesa són els restaurants, entre un 17 i un 18 per cent en els tres mesos d’estiu.

Notícies relacionades:
El pont del Pilar deixa un elevat moviment a Sitges (12 d’octubre de 2021)
La capacitat de despesa creix un 20% en un any a Sitges (5 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure