LOADING

Type to search

Actualitat Ribes

L’Ajuntament de Ribes es posa disposició del de Puerto Cabezas

El municipi agermanat amb Sant Pere de Ribes ha patit la devastació del pas de l’Huracà Eta, especialment en els habitatges

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes s’ha posat a disposició de l’alcaldia de Puerto Cabezas (Nicaragua) i del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament per ajudar en las tasques de reconstrucció de la ciutat agermanada amb Sant Pere de Ribes, Puerto Cabeza, afectada a mitjans de la setmana passada per l’huracà Eta.

L’huracà de nivell 4, va afectar les regions del Carib Nord i ha estat especialment devastador a Nicaragua i a Hondures. L’afectació més important a Puerto Cabezas ha estat a Wawa Bar, on l’Ajuntament havia contribuït en dos projectes que s’han vist greument afectats. El de proveïment d’aigua potable i sanejament i l’alberg de víctimes de violència del Movimiento de Mujeres Nidia White.

La Regidora de Cooperació, Solidaritat, Pau i Agermanament, Sandra Shimazu, parlava de l’ajudes, “estem a l’espera de poder col·laborar en campanyes d’emergència per refer les infraestructures danyades, seguint les indicacions del Fons Català de Cooperació i de la resta de municipis agermanats amb Puerto Cabezas”.