LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament desinsecta el clavegueram per eliminar les paneroles

Dos operaris, aquest matí al carrer de l’Estalvi

Després de les queixes dels veïns per una plaga de paneroles al Poble Sec i que L’Eco en va fer ressò, la Regidoria de Salut Pública de l’Ajuntament de Sitges ha decidit posar fil a l’agulla Avui dijous i demà divendres, una empresa especialitzada durà a terme les actuacions necessàries al clavegueram a diversos carrers del Poble Sec: els carrers Perpetu Socors, Estalvi, Pilar Franquet, Pins Vens, Cardenal Vidal i Barraquer, Josep Tarradellas i Camí de la Fita per tal d’eliminar aquests molestos insectes. L’Ajuntament també ha encarregat una diagnosi de l’actuació per valorar-ne els resultats i estudiar si cal reforçar les accions.

Els treballs consisteixen en l’aplicació d’un producte de desinsectació a la canonada d’aigües fecals del clavegueram dels carrers afectats, elaborat amb un 60 per cent de pintura desinfectant i un 40 per cent d’aigua. Una empresa especialitzada i inscrita als serveis plaguicides (ROESP) del Departament de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya és l’encarregada de l’aplicació del tractament.

La brigada municipal va detectar la plaga de paneroles després de netejar el clavegueram amb aigua a pressió i passar una càmera per veure el possible focus de paneroles i obtenir informació amb què elaborar un informe tècnic. La Regidoria destaca que en cas d’observar paneroles cal posar-se en contacte amb el servei de Salut Pública a sanitat@sitges.cat  o al telèfon 93 810 91 00.   

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure