LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament enceta un nou pla per arranjar les voreres

Treballs previs a l’avinguda del Vinyet

L’Ajuntament posa fil a l’agulla per tal d’arreglar el mal estat de la via pública en diverses zones de Sitges. Les primeres actuacions es fan al sector del Vinyet i el projecte s’allargarà quatre anys, amb una inversió prevista de 100.000 euros cada any. Les voreres de l’avinguda del Vinyet són  les primeres que s’arreglaran i aquests dies s’estan fent les actuacions prèvies a l’inici de les obres a l’Avinguda del Vinyet i davant de l’Institut del Vinyet.

L’altra prioritat serà el sector Terramar, per tal d’arranjar la via pública que està en més mal estat. El contracte, que està pendent de signar-se, permetrà començar les obres en les pròximes setmanes.

Els veïns del Vinyet i Terramar fa temps que denuncien el mal estat de les voreres i els maldecaps que suposa per la gent gran i amb mobilitat reduïda, que, en diversos trams de carrers, han de circular per la zona dels cotxes, amb el perill que això suposa.

El regidor de Serveis urbans i mobilitat, Jaume Monasterio, explica que “es tracta d’un projecte ambiciós, perquè estem parlant de moltes voreres. Per això preveiem un pla a quatre anys, però amb la voluntat de començar ja i que aquest estiu ja tinguem els primers resultats en una zona on fa falta, com és l’avinguda del Vinyet i Terramar”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure