LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ajuntament inicia el pla de xoc de neteja per als mesos d’estiu

La mesura és una solució temporal fins que no es resolgui, cap a finals d’any, el concurs d’adjudicació pública del nou contracte

@chda2914

Adquisició de contenidors de segona mà, lloguer de maquinària per a substituir la que ha quedat obsoleta, increment dels torns dels treballadors i recollida addicionals als establiments comercials. Aquestes són les quatre mesures centrals que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sitges dins el dispositiu especial de neteja de la via pública i recollida de residus sòlids per als mesos d’estiu. El nou pla de xoc s’ha posat en marxa aquesta mateixa setmana, inclou diverses accions paral·leles de sensibilització i es planteja com una solució temporal mentre no es resolgui el concurs d’adjudicació del nou contracte municipal de neteja, previst per a finals d’aquest any o principis del vinent.

La mesura del govern sitgetà arriba després que les imatges dels primers caps de setmana de juny, amb contenidors saturats en diversos punts del municipi, haguessin provocat una altra allau de queixes ciutadanes a les xarxes socials. No era cap novetat. El manteniment de la via pública ha sigut un dels temes que ha generat més crítiques en els darrers mandats. El pla de xoc impulsat ara vol apaivagar els ànims més crispats i anticipar-se a l’increment de visitants del mes d’agost que podria agreujar més la situació actual.

També pots veure