LOADING

Type to search

Actualitat Cultura

L’Ajuntament renova les rajoles de ceràmica d’alguns carrers de la vila

Els canvis volen eliminar faltes d’ortografia, col·locar rajoles de ceràmica noves on no n’hi havia o mantenir costums entre d’altres criteris

El carrer de Joan Maragall és un dels que ha afegit rajoles en diverses de les cantonades on no n’hi havia.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges continua el procés de renovació de rajoles de ceràmica amb els noms d’alguns carrers de la vila, i aquest cop l’actuació ha afectat als carrers que hi ha entre el Rafael Llopart i l’Onze de Setembre.

Algunes rajoles són noves i s’han col·locat en cantonades on fins ara no n’hi havia, com al carrer de Joan Maragall, carrer d’Isabel Julià i carrer de l’Onze de Setembre. En altres llocs s’han substituït les existents per fer que el seu text es correspongui exactament amb el redactat del nom del carrer que hi ha en el Nomenclàtor Oficial dels carrers de Sitges, aprovat pel ple municipal ja fa molts anys. Aquests són els carrers de Felip Massó, d’Antoni Muïño, d’Arcadi Mas i Fondevila, del mestre Magí Casanovas i de Pompeu Fabra.

Aquesta actuació és paral·lela a la que la mateixa regidoria fa per tirar endavant una de les accions del Pla d’Actuació Municipal PAM 2019-2023, d’estudiar una revisió del nomenclàtor del municipi en clau de memòria democràtica i apostar per una discriminació positiva cap a la dona a l’hora de posar noms a carrers nous de Sitges.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure