Els propietaris de mascotes reben kits per mantenir els carrers nets

Un treballador municipal entrega el kit a una usuària, aquest matí a les Cases Noves

L’Ajuntament de Sitges col·loca al llarg del mes de febrer uns punts de repartiment de kits gratuïts per als propietaris dels animals ja sensats al municipi. De 8 a 11 del matí, qui tingui la seva mascota censada a Sitges, podrà recollir el seu kit adreçant-se a aquests punts i identificant-se amb el carnet d’identitat. El kit consta d’una ampolla d’aigua per dissoldre orina, bosses per recollir excrements i un fulletó informatiu.

A més a més, es podran actualitzar dades del cens de les mascotes, com ara canvis de domicili o de telèfon a les mateixes carpes informatives. Si encara no s’ha sensat la mascota a l’OAC, s’explicarà el tràmit necessari per fer-ho. En tot cas, en el moment en què se censi la mascota, es rebrà automàticament el kit de regal. 

Es tracta d’una iniciativa d’agraïment a les persones que han sensat les seves mascotes, ja que tal com afirma la regidora de Salut Pública Elisabeth Pérez, “és un deure cívic que ens ajuda molt a tenir actualitzada la quantitat de mascotes que hi ha a Sitges i així poder donar uns serveis més ajustats a la realitat”. A més, comenta que des que s’ha eliminat la taxa d’inscripció dels animals, han augmentat considerablement els censos en el municipi. Aquesta campanya s’ha impulsat per tal de mantenir els carrers nets, tant per qüestions sanitàries com per qüestions de convivència i d’imatge de Sitges.

Aquelles persones que no puguin recollir el seu kit als llocs indicats, es poden posar en contacte amb el servei de Salut pública al correu sanitat@sitges.cat  o bé per telèfon al 938109100, i es pactarà la manera de recollir-lo.

Ubicació de les carpes:

  • 9 de febrer a la Plaça dels Castellers
  • 10 de febrer al Passeig de Vilafranca 39 (al costat de l’entrada a l’aparcament de Can Robert)
  • 11 de febrer al carrer d’Antoni Muntañola (Parc del Vinyet)
  • 12 de febrer altra vegada al Passeig de Vilafranca (vora les lletres “Sitges” de l’escultor Subirachs)
  • 14 de febrer al carrer de Ramon de Dalmases, 5 (davant de l’escola Maria Ossó)
  • 15 de febrer al costat de l’ermita de Sant Sebastià
  • 16 de febrer al carrer de la Creu Roja, 9 (pista esportiva)
  • 17 de febrer al Passeig del Margalló, 17 (davant del Centre Cívic de Quint Mar)
  • 18 de febrer a l’OAC del poble de Garraf
  • 24 de febrer a l’OAC de Les Botigues.

Horari: de les 8 a les 11 del matí.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


Articles relacionats