L’Ajuntament signa un preacord per acollir actes de la Copa de l’Amèrica

Port de Sitges – Aiguadolç
- Publicitat -

La 37a edició de la Copa de l’Amèrica de Vela es disputarà a Barcelona entre els mesos d’agost i octubre de l’any vinent. La designació de la capital catalana com a seu de l’esdeveniment es va anunciar ara farà un any i, poques setmanes després, ja va transcendir que Sitges aspirava a ser-ne la principal subseu. Aquest dimecres, dotze mesos després d’aquell posicionament inicial, l’Ajuntament sitgetà ha signat un “protocol d’intencions” amb l’equip de regates català Sail Team BCN, un dels agents implicats en l’organització de la prova. Totes dues parts asseguren que el contingut de l’acord és “absolutament confidencial” i que no es farà públic fins d’aquí a dues setmanes, quan s’acabin de tancar tots els serrells pendents.

Sigui com sigui, l’existència d’aquest document i el mateix pacte de confidencialitat que s’han imposat els seus signants sembla confirmar que Sitges ha certificat la seva posició privilegiada per acollir una part de la programació oficial o complementària d’aquesta cita nàutica, que no és un fet menor. El que està a l’espera de fer-se públic és el què, el quan, el com i l’on.

A l’edició en paper del setmana, hi llegireu com s’ha anat treballant l’acord. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats