L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido valora el primer any de mandat, enmig d’unes festes majors inaudites

- Publicitat -

L’alcaldessa de Sant Pere de Ribes, Abigail Garrido, fa el balanç del primer any de mandat en la tradicional entrevista de L’Eco amb motiu de les festes majors de Sant Joan, a les Roquetes i de Sant Pere, a Ribes.

L’alcaldessa destaca la inversió en la construcció de 172 habitatges públics i de lloguer assequible, que en aquest primer any de mandat s’ha aprovat. Dotze mesos amb temporals i Covid-19, que han “modificat el pla de mandat que teníem, per estar més a prop que mai de les persones”.

Després d’un Sant Joan amb pregó telemàtic, en una sala amb la sola presència dels ponents, afronta un Sant Pere també confinat. El missatge de posar per davant la salut ha estat el mateix en els dos nuclis.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per i iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Articles relacionats