LOADING

Type to search

Actualitat

L’ampliació de l’aeroport crea debat

Imatge de l’aeropot barceloní

El projecte d’ampliació de l’aeroport de Barcelona ha despertat un viu debat a la societat catalana sobre els pros i els contres d’una inversió de 1.700 milions d’euros. Segons dades oficials de l’Ajuntament de Sitges, prop de la meitat (el 48,7%) dels turistes que arriben a la localitat ho fan a través de l’aeroport, a només vint minuts en cotxe, tren o autobús. 

Arran del debat sobre l’ampliació, a l’edició en paper recollim les opinions de diferents agents institucionals, econòmics, ecologistes i sindicals. Entre elles, les de Luismi García, regidor de Turisme i Projectes Estratègics; Neus Lloveras, presidenta de la Federació Empresarial
del Gran Penedès; Isidre Also, director de l’Agència de Desenvolupament Node Garraf, i Oskar Stöber, president del Gremi d’Hostaleria de Sitges, tots ells amb opinions favorables. Jesús Coines, de Biodiversitat, està clarament en contra, i Aurora Carbonell, alcaldessa de Sitges, i José Manuel Jurado, de Comissions Obreres, ho veuen bé però amb matisos.

A l’edició en paper hi trobareu la informació ampliada i us expliquem el projecte d’ampliació amb detall. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure