L’ANC convida a la autoinculpació als jutjats de Vilanova

L’ANC ha convocat una autoinculpació massiva d’independentistes aquest dijous al matí als jutjats de Vilanova i la Geltrú. La iniciativa està en línia amb la realitzada en altres jutjats del país en els darrers dies en protesta per la desproporcionada sentència del Tribunal Suprem contra els líders del Procés, amb penes d’entre nou i tretze anys de presó. L’acte està convocat a les 8.30h i aplegarà gent de Sitges i Ribes, a més d’altres punts de la comarca.

Paral·lelament, la mateixa ANC està preparant un altre acte per a diumenge 1 de desembre als jardins del Retiro, en què es recaptaran fons per als detinguts en les darreres mobilitzacions contra la sentència. L’acte tindrà format de pic nic i preveu diverses iniciatives de tipus polític i cultural.

Amb motiu de les eleccions generals del proper diumenge, el coordinador local de l’ANC i ex-alcalde de Sitges, Jordi Serra, va publicar a L’Eco de divendres passat un article titulat “Estic cansat”, que clamava contra les injustícies que pateix Catalunya per part de l’estat tant en matèria política com cultural o econòmica.

Articles relacionats