LOADING

Type to search

Actualitat

L’arbre de Nadal llueix de nou, després dels desperfectes patits el cap de setmana

L’arbre, ahir a la tarda

L’arbre de Nadal del Cap de la Vila va tornar a lluir ahir dimarts, un cop els operaris municipals van reparar els desperfectes que havia patit l’estructura com a conseqüències d’actes incívics la nit de divendres. L’Ajuntament ha anunciat que reforçarà la seguretat a les matinades del cap de setmana.

Els operaris de la Brigada van restablir els cables que havien estat arrencats o tallats i també van reparar els quadre de connexió, que havien estat vandalitzats. L’actuació també va substituir les plantes que envolten l’estructura i que s’havien fet malbé. La feina es va dur a terme ahir dimarts al matí, primer dia laborable des que l’estructura va patir l’atac, la matinada de divendres a dissabte. Ahir mateix a la tarda, els llums es van tornar a encendre i la canalla va poder tornar a passar sota l’estructura, que és una de les opcions que hi permet l’arbre i que ha despertat més interès.

El regidor de Festes i Tradicions, David Martínez, que ja va denunciar dissabte els actes incívics, va celebrar el restabliment de l’estructura a través de les xarxes socials.


La Policia Local reforçarà la presència al Cap de la Vila en les matinades dels caps de setmana i els dies festius, segons ha anunciat l’Ajuntament. Tot i això, tampoc podrà mantenir una patrulla de servei permanent, ja que suposaria desatendre altres zones del municipi.

Noticies relacionades:
Uns desconeguts vandalitzen l’arbre de Nadal del Cap de la Vila (4 de desembre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure