LOADING

Type to search

Carnaval Festes

L’Arribo dóna el tret de sortida del Carnaval

Sitges ja respira ambient 100% carnavalesc. Aquesta tarda, a les 19.20 hores, s’inicien els actes oficials de Carnaval amb l’Arriba de Sa Majestat Carnestoltes, realitzat per la colla Bon Rotllo, creada el 1998 i membre dels Independents, realitza per primer cop el personatge del Rei del Carnaval. L’Arribo, que estarà ple de música, color, ball i teatre, es representarà dalt d’un gran escenari de més de dos metres d’alçada i situat a la plaça de la Fragata.  

Un cop el Carnestoltes hagi arribat a la Fragata, ell i el seu seguici faran un petit recorregut pel Passeig de la Ribera, Bonaire, Parellades, Cap de la Vila, Major i plaça de l’Ajuntament, on es trobarà amb la Reina del Carnaval, que es va presentar dissabte passat, i prendrà possessió del càrrec, per després sortir al balcó de l’Ajuntament i fer el tradicional Predicot.  Per finalitzar el primer dia de Carnaval, Carnestoltes, Reina i les seves comitives visitaran les  xatonades de l’Agrupació, el Prado i el Retiro.

Divendres al matí, Sa Majestat Carnestoltes i la Reina continuaran els actes carnavalescs amb les populars visites a les escoles, centres educatius de la vila, casals d’avis i residències de gent gran. A la tarda, el Retiro celebrarà el Carnaval Xic, una festa pensada per als més menuts. A les 18.30, al Cap de la Vila, començarà l’exitosa Rua d’Antes, que anirà fins al Passeig, on es realitzarà l’acte de cloenda i una gran festa.