LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Las Magnolias aïlla els positius en dues plantes de l’edifici

La residència de gent gran Las Magnolias ha aïllat en dues plantes diferenciades l’elevat nombre de residents que han donat positiu en els tests realitzats en els darrers dies. La situació al centre, com en tantes altres residències del país, és de pronunciada gravetat per l’extensió del virus. L’aïllament és una de les mesures que ha pres el centre per neutralitzar el contagi del virus. De fet, en alguns casos, ja s’havien avançat per raons de prevenció i havien procedit a aïllar residents que podien ser susceptibles de presentar símptomes.

Els resultats dels tests realitzats a Las Magnolias han estat aclaparadors, ja que el nombre d’infectats és superior al que inicialment es preveia. Molts dels casos, però, són asimptomàtics i, per tant, no entren dins la gravetat. Prop d’una tercera part del personal ha estat aïllat als seus domicilis després d’haver-se fet les proves. El centre està cobrint les vacants amb el suport del Servei d’Ocupació de l’Ajuntament.

La setmana passada van morir set persones de Las Magnolias. Una ho va fer a l’hospital de Sant Camil, on va ser traslladada en notar els símptomes. Les altres sis defuncions van ser a la pròpia residència, tot i que el fet que no s’haguessin fet les proves amb anterioritat no va permetre certificar que eren per coronavirus. En alguns casos, les famílies van confirmar que tenien els símptomes propis de la malaltia, segons els hi havien traslladat personal del mateix centre.

La direcció i el conjunt de l’equip de Les Magnòlies ha enfocat la crisi del Covid-19 aplicant tots els sistemes de protecció i prevenció marcats per la Generalitat. La mateixa direcció del centre ha enviat un missatge de tranquil·litat i serenor a les famílies i al conjunt dels treballadors afectats.

E n la seva edició de demà dijous, L’Eco dedica una especial atenció a la situació que estan vivinbt les residències de gent gran de Sitges i de Ribes.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

SEGÜENT ARTICLE

També pots veure