L’Associació Cetàcea opera des del Port de Sitges

Cetacis davant de Sitges
- Publicitat -

El Port de Sitges compte, des de principis d’any, amb la presència de l’Associació Cetàcea, una entitat de recerca marina que té com a missió principal el desenvolupament de projectes de conservació i de recerca centrats en els cetacis i les aus marines.

Cetàcea fa deu anys que desenvolupa la seva activitat d’investigació i educació, compartint els seus projectes amb la població, mitjançant l’organització de sortides de navegació setmanals, que serveixen tant per l’obtenció de dades per als seus estudis, com per apropar a les persones a viure l’experiència d’un dia acompanyant a la tripulació de recerca de l’entitat. Aquestes sortides s’emmarquen dins del projecte de Fotoidentificació de balenes i dofins al litoral català, que té per propòsit principal estudiar les comunitats de cetacis presents a les costes del Garraf.

Per donar a conèixer en profunditat la tasca que fa l’Associació, demà dissabte 28 de gener es presentarà el projecte a la sala de conferències del Resort Port de Sitges, a les 18 hores.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats