LOADING

Type to search

Esports

L’auge de contagis es carrega el Torneig de Bàsquet 3×3

El Club Bàsquet Sitges també cancel·la el Clínic Internacional d’Entrenadors

Els indicadors epidemiològics estan començat a baixar lleugerament a Sitges, però les dades de les últimes setmanes i les seves conseqüències, que encara s’allargaran durant unes setmanes més, han obligat a incrementar les mesures de prevenció. En l’àmbit esportiu, una de les decisions conegudes aquest cap de setmana ha sigut la cancel·lació, per segon any consecutiu, del Torneig de Bàsquet 3×3. Es tracta d’una de les cites clàssiques i més participatives de l’estiu, que enguany ja hauria arribat a la 27a edició i que estava prevista per al dissabte 7 d’agost.

Però això no és tot. El Club Bàsquet Sitges, organitzador de la competició, ha anunciat que també cancel·la altre cop el Clínic Internacional d’Entrenadors. L’esdeveniment està coorganitzat junt amb l’Associació Catalana d’Entrenadors de Basquetbol i en les seves quinze edicions anteriors ha reunit alguns dels tècnics catalans i d’altres països amb més projecció professional.

El club pren la decisió “obligat” per l’actual situació de pandèmia actual i en un “exercici de màxima responsabilitat” per garantir la seguretat de totes les persones implicades. Així mateix, ha agraït totes les mostres de suport rebudes i s’ha conjurat per tornar a la normalitat a partir de l’any vinent.

L’evolució de la pandèmia i les conseqüències del rebrot d’aquestes últimes setmanes, a l’edició de L’Eco d’aquesta setmana. La podeu trobar en format paper als punts de venda habituals i en format PDF a la plataforma virtual iQuiosc.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure