L’augment de casos confina 48 alumnes del Miquel Utrillo i una llar d’infants

Porta del col·legi Miquel Utrillo
- Publicitat -

El repunt de casos positius d’aquesta setmana ha afectat, finalment, a les escoles, també les de Sitges. Ahir divendres, es van confinar 48 alumnes del col·legi Miquel Utrillo, mentre que la llar d’infants La Formigueta va anunciar que també es confinava durant deu dies pel positiu confirmat d’un adult.

La Covid ha tornat a entrar a una escola i una llar d’infants de Sitges. En el cas del Miquel Utrillo, el confinament preventiu de 48 alumnes ha confirmat, de moment, dos positius i ha trencat la dinàmica favorable que aquest centre, com la resta del municipi, portava amb la Covid aquest curs. Fins ara, però, a la vila només s’han confirmat 16 positius des que va començar el curs, repartits de la següent manera: 3 al Miquel Utrillo, 2 a l’Esteve Barrachina, 3 a l’Agnès, 2 a la Maria Ossó, 3 al Benaprès, 3 a la British School. A l’Escola Pia i a l’institut Vinyet no n’hi ha hagut cap i a les dues llars d’infants municipal, tampoc.

Paral·lelament, ahir divendres també es va conèixer un positiu entre un adult de la llar d’infants La Formigueta, al Poble Sec. Aquesta persona està en contacte amb els nens i nenes i, per tant, ahir mateix es va comunicar el confinament del centre durant deu dies. Tots els petits hauran de fer-se una PCR dilluns al CAP.

Per la seva banda, continua pujant el nombre de positius als Costarets de Ribes, que dilluns passat va haver de confinar dues classes. En un primer moment es van detectar tres positius, però ahir divendres ja eren 11. En total, hi ha 50 alumnes a casa de manera preventiva, entre els quals aquests 11 aïllats en confirmar-se el seu positiu. A Ribes hi ha també cinc confinats preventivament a Can Puig i en els darrers dies se n’han sumat dos més de les Roquetes, un a l’escola Santa Eulàlia i una altra a la Mediterrània.

Notícies relacionades:
El virus torna a créixer a Sitges i els indicadors es multipliquen per quatre en deu dies (18 de novembre de 2021)
Les escoles de Sitges es mantenen al marge de la Covid (16 de novembre de 2021)
El virus continua sota control (fins ara) (11 de novembre de 2021)
Tornen a pujar els positius i els índexs, tot i que moderadament (11 de novembre de 2021)
Sant Camil se situa en els nivells més baixos de la Covid (2 de novembre de 2021)
Més de 3.000 positius acumulats a Sitges (28 d’octubre de 2021)
Tornen de nous els positius, però a nivell baix (21 d’octubre de 2021)
Una setmana sense cap positiu per Covid a Sitges (14 d’octubre de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats