LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’augment de contagis a Sitges és inferior al del conjunt de Catalunya

En cinc dies, Sitges ha incrementat el nombre de casos sospitosos per coronavirus en 145 persones, però, en canvi, només s’han produït tres casos confirmats. És una tendència generalitzada en el conjunt del país, però amb unes xifres que a la vila encara resulten més satisfactòries: el percentatge dels confirmats respecte els sospitosos és a Sitges del 2,07 per cent, mentre que en el conjunt de Catalunya és del 3,01 per cent. A Sant Pere de Ribes és del 4,5 per cent

Ara mateix a Sitges hi ha 145 casos positius, tres més que divendres passat, mentre que a Sant Pere de Ribes en són 184. A Sitges, la xifra que aporta el departament de Salut es va doblar la setmana passada, ja que es van incorporar els contagis de les residències, mentre que a Ribes ja hi constaven des de feia tres setmanes.

Els casos positius acumulats són aquells que han donat positiu en alguna prova diagnòstica (PCR o test ràpid), mentre que els casos sospitosos acumulats corresponen a persones que en algun moment han presentat símptomes i un professional sanitari els ha classificat com a possible cas, però no tenen una prova diagnòstica (PCR o test ràpid) amb resultat positiu. Tots ells són casos activats pel servei de vigilància epidemiològica.

També pots veure