LOADING

Type to search

Actualitat

L’Ave Maria i l’Ajuntament inicien un projecte per construir habitatges amb serveis assistencials

Edifici de la Fundació Ave Maria

Un nou projecte conjunt entre les dues institucions pretén construir un complex social per a persones vulnerables en terrenys de propietat municipal. Les llars amb suport són un programa que té com a objectiu principal oferir un sostre digne per a persones amb diferents tipus de discapacitat, amb risc d’exclusió social o per a gent gran.

L’Ajuntament, mitjançant la cessió d’un terreny de la seva propietat ubicat al sector La Plana – Santa Barbarà – Vallpineda, donarà la possibilitat a l’Ave Maria de construir habitatges per a totes aquestes persones que per diferents motius socials no tenen accés a una llar o no compten amb la possibilitat de viure de manera independent. A més de l’habitatge, la intenció és oferir als residents serveis bàsics com el menjar, la neteja, ajuda de treballadors socials i assistència mèdica.

A l’edició en paper d’aquesta setmana s’explica com es troba l’acord entre l’Ave Maria i l’Ajuntament, que no serà imminent. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure