LOADING

Type to search

Actualitat

‘L’Eco’ celebra el Nadal amb regals per als seus lectors

Arriben les festes de Nadal i el vostre setmanari local ho fa carregat de regals. Els lectors de L’Eco de Sitges rebran una ampolla petita de descomptes en les seves compres d’ampolles de Malvasia de Sitges durant aquestes festes nadalenques i de Reis. Altrament, també sortegem dos exemplars del nou llibre publicat fa poques setmanes dels 50 anys de colles castelleres sitgetanes 1971-2021. Finalment, se sortejaran dos lots d’aperitiu de Vermut de Sitges entre tots els subscriptors. Com aconseguir els regals?

Celebra el Nadal amb el llibre 50 anys de colles castelleres sitgetanes. 1971-2021.
Aconsegueix un dels dos exemplars que sortejarem el dia 22 de desembre. Reuneix els dos cupons del dia 10 i 17 de desembre i porta’ls a les oficines de L’Eco (carrer Pilar Franquet, 8).

El Nadal es brinda amb malvasia de l’Hospital.
Els lectors de L’Eco rebran una ampolla petita de Malvasia de Sitges Dolça del celler de l’Hospital de Sant Joan Baptista, a més d’un 10 per cent de descompte en les seves compres d’ampolles de Malvasia de Sitges durant aquestes festes nadalenques i de Reis. Per obtenir l’ampolla petita de malvasia dolça cal ajuntar els tres cupons que apareixen en la portada de L’Eco dels dies 3, 10 i 17 de desembre. Cadascun dels cupons són de colors diferents. Paral·lelament, a la mateixa portada de L’Eco apareix un altre cupó, de color blau, amb el qual es pot obtenir un 10 per cent de descompte amb les diferents varietats de Malvasia.

Comença les festes gaudint del millor vermut sitgetà.

El dimecres 22 de desembre s’efectuarà un sorteig entre tots els subscriptors on es regalaran dos lots d’aperitiu.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA
ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure