LOADING

Type to search

Actualitat

L’Eco centra la seva primera edició d’abril en la crisi del coronavirus a Sitges i a Ribes

L’Eco de Sitges d’aquesta setmana torna estar centrat, com no podia ser d’una altra manera, en l’impacte local de la crisi del coronavirus, tant des d’una òptica humana com sanitària, social, econòmica, cultural i esportiva.

A les 40 pàgines del seu primer número del mes d’abril, L’Eco presenta un estat de la situació a nivell local, un cop s’han produït les primeres defuncions. Us expliquem com estan vivint i afrontant les residències de gent gran a Sitges i a Ribes aquesta situació, quan han començat a fer els tests als avis i quines són les mesures de protecció que estan aplicant.

També entrem dins de l’altre focus d’atenció a nivell local, l’Hospital de Sant Camil, que, amb més de 150 ingressats, ha esdevingut el quilòmetre zero del coronavirus. Hem parlat amb professionals sanitaris del centre, que ens expliquen el seu tens dia a dia. A aquest professionals –els sanitaris i els dels geriàtrics, però també altres serveis públics que han de donar la cara aquests dies– dediquem, precisament, el nostre editorial de la setmana.

A les nostres pàgines també abordem la crisi econòmica del Covid-19, tant en els terrenys turístic, comercial, de la construcció, agrari i pesquer. Us expliquem diverses iniciatives solidàries, tant d’institucions, entitats i famílies, a més de com està afectant als clubs esportius locals i un nou capítol d’experiències culturals en confinament. Aquesta pàgina tornem a parlar amb protagonistes locals que han de donar la cara al virus i amb sitgetans i ribetans que ho estan vivint en altres punts del planeta.

Entre les firmes d’opinió comptem amb Miquel Muç Vall, Marc Macià, Jesús Coines, Esther Domingo, Eduard Ripoll, Graciela Falconi, a més de les habituals de la casa.

I entre les nostres pàgines també hi ha espai per a altres notícies, com el projecte per convertir l’Autòdrom en un centre internacional eqüestre o un homenatge al recordat Joan Fortuny, el Ianqui, mort ara fa trenta anys. També publiquen un relat d’Asun Batlle.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

També pots veure