L’Eco cita els candidats a diversos cara a cara

- Publicitat -

Els caps de llista de les formacions que actualment tenen dos o més regidors al Ple actuaran dues vegades, mentre que els que en tenen un o cap ho faran un cop

Els candidats a l’Alcaldia a les eleccions municipals del 26M a Sitges es trobaran en nou debats diferents convocats per L’Eco de Sitges. Es tracta d’una fórmula de debats a dos, de 30 minuts de durada cadascun, en què els candidats abordaran les principals necessitats i reptes que té la vila en els propers anys.

Els debats es faran en dues tongades, dimecres 15 de maig (a partir de les 19h a la Sitgetana de les Pruelles) i dimarts 21 (a partir de les 18.30h, al Pic Nic). Les sessions es podran seguir en directe a través de la pàgina de Facebook de L’Eco. L’endemà seran accessibles també des del canal de YouTube i el nou web de L’Eco.

Els caps de llista de les formacions que tenen actualment dos o més regidors al Ple actuaran dues vegades (JxS, PSC, Cs, ERC, Guanyem i NH), mentre que els que tenen un o cap ho faran un cop (SGI, PP, CVS, PES, El Margalló i Solucions). Podem no hi serà per problemes d’agenda dels seus components.

Dimecres 15 de maig, La Sitgetana (les Pruelles)
19h. Junts per Sitges – Guanyem Sitges
19.30h. Comuns Verds Sitges – Solucions
20h. PSC – Nou Horitzó
20.30h. ERC – Ciutadans

Dimarts 21 de maig, Pic Nic
18.30h. Guanyem Sitges – PP
19h. Nou Horitzó – El Margalló
19.30h. Ciutadans – Partit Europeista de Sitges
20h. ERC – Sitges Grup Independent
20.30h. Junts per Sitges – PSC

Articles relacionats