LOADING

Type to search

Actualitat

‘L’Eco de Sitges’, millor publicació de premsa no diària

L’Eco de Sitges ha estat distingit amb el premi a la millor publicació de premsa no diària, que s’entregarà a la 21a Nit de les Revistes i la Premsa en Català, organitzada per l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), conjuntament amb l’Associació Catalana de Premsa Comarcal (ACPC) i amb l’Associació Catalana d’Editors de Diaris (ACED). Els motius del premi, segons destaquen els membres del jurat, és que “la publicació ha sabut conservar un estil propi de fer periodisme, sempre arrelat al territori”.

El jurat està format per diverses personalitats del món de la comunicació i la cultura, com Germà Capdevila, president de l’APPEC; Fèlix Noguera, director general d’El Periódico i president de l’ACED; Oriol Duran, secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya; Vinyet Panyella, presidenta del CoNCA, i Mònica Gallardo, assessora de Cultura a la Diputació de Barcelona. El jurat en destaca “el rigor en el tractament de la informació cultural amb una marcada identitat de periodisme literari i la capacitat d’aglutinar moltes veus amb rigor i solvència”.

Juntament amb L’Eco han estat premiats el Diari de Girona, com a millor publicació diària en premsa; el Camacuc, com a millor revista, i Fosbury.cat, com a millor mitjà digital. Altrament, Carme Junyent ha estat reconeguda amb el Premi Cultura de la junta de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC), i  Cavall Fort, Adolescents.cat i Som Garrigues, han  premiats amb el millor reportatge.

Ara fa ja un any, el 24 de novembre del 2020, L’Eco va rebre el Premi Nacional de Premsa, que lliura el Govern de la Generalitat i que cada any recull les aportacions més rellevants en el camp de la comunicació a Catalunya. L’any 2011, el setmanari va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi, i el 2014, amb la millor portada, una altra condecoració de l’APPEC.

El lliurament dels guardons tindrà lloc durant la Nit de les Revistes i la Premsa en Català, que se celebrarà el dimarts 30 de novembre a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure