LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

L’Eco distribueix una mascareta quirúrgica en la seva edició de divendres

L’Eco de Sitges repartiex aquesta setmana entre tots els seus lectors de la seva edició en paper una mascareta quirúrgica homologada. Tots els lectors que adquireixin el setmanari, així com els subscriptors que el reben als seus domicilis, trobaran dins les 40 pàgines de l’edició una mascareta dins una petita bossa, sense cap cost addicional.

Es tracta de mascaretes quirúrgiques, fetes en teixit de tres capes i tires elàstiques per ajustar amb comoditat al clatell. Les peces cobreixen boca i nas i són de fàcil ús. Tenen un rendiment de filtració del 98%, segons els estudis tècnics.

La iniciativa de L’Eco pretén ser una eina de suport, avui indispensable per sortir al carrer, per als seus lectors. Amb aquesta acció, L’Eco també vol reconèixer i agrair la confiança rebuda per part dels seus lectors fidels, també durant les difícils setmanes del coronavirus, en què el setmanari ha aconseguit mantenir la seva presència i nivell de vendes.

L’acció compta amb el patrocini de Pharmauto, la farmàcia de la carretera de Vilanova, que enguany celebra el seu vintè aniversari.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA