LOADING

Type to search

Actualitat Cultura

L’Eco regala la revista de cultura ‘Núvol’

L’edició de Sant Jordi de L’Eco de Sitges portarà un obsequi especial per a tots els seus lectors i subscriptors: la revista Núvol, una de les publicacions culturals de referència del país. Es tracta del primer cop que Núvol es reparteix amb un altre mitjà que no sigui el diari Ara, amb el que habitualment apareix encartat.

Aquest número especial de Núvol  amb motiu de Sant Jordi té 64 pàgines i ofereix una àmplia panoràmica de les novetats editorials d’aquesta diada. Hi trobareu articles de Ramon Solsona, Ingrid Guardiola, Toni Sala, Anna Carreras, Jordi Llavina, Ofèlia Carbonell, així com peces escrites pels membres de la redacció de Núvol, com Joan Burdeus, Clàudia Rius, Oriol Puig Taulé, Carlota Rubio, Gerard E. Mur i Bernat Puigtobella, entre d’altres.

El Núvol de Sant Jordi és ple de propostes, triades amb l’ànim d’abastar el màxim de novetats i gèneres. És una primavera de debuts i consagracions, d’apostes enceses i atrevides, que ens transporten a un món sense el virus, com molt bé mostra la magnífica il·lustració de portada de Cristóbal Fortúnez. Perquè no us volem encomanar la lectura del virus sinó el virus de la lectura. En aquestes pàgines trobareu quasi un centenar de títols editats per més de cinquanta segells que editen en català. Enguany hem de felicitar Edicions Bromera, que fa 35 anys, i Tigre de paper, Sidillà i La Ela Geminada, que celebren la primera dècada.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure