LOADING

Type to search

Actualitat

L’embarcació de neteja recull 385 quilos de residus del fons del mar

El servei recopila, en el primer tram d’estiu, un 77% del captat durant tota la temporada passada

L’embarcació de recollida, a la costa de Sitges.

La quantitat de residus que s’han recollit al mar a Sitges durant el primer tram de l’estiu ha augmentat respecte a la mateixa època de l’any passat. L’embarcació de neteja del litoral que opera per la costa recopilant tota la brossa que es troba al fons del mar ha tret, fins al juliol, 385 quilos de residus de l’aigua, xifra que representa un 77% dels 500 quilos que es van extreure durant tota la temporada d’estiu de l’any 2021.

Cal destacar que el 67% dels residus que s’han captat durant aquest primer tram de la campanya han estat plàstics. A més, només entre el 4 i el 10 de juliol es van recollir del fons del mar un total de 119 quilos de brossa.

El fet que pot explicar aquest increment de residus, segons Guillem Escolà, regidor de Platges,  és “el retorn a la normalitat i a l’activitat turística”. Tal com reconeix Escolà, “això posa encara més de manifest com és de necessari aquest servei per netejar l’aigua del mar”.

L’Eco d’aquesta setmana publiquem un reportatge amb totes les xifres desglossades per setmanes i on expliquem les eienes que està posant l’Ajuntament per minimitzar la problemàtica. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compreu-lo a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure