Leroy Merlin obre la seva nova botiga Naterial a Sant Pere de Ribes

● Es tracta del segon establiment d’aquest concepte a Espanya, centrat en productes d’exterior de la marca pròpia de la companyia.
● La construcció d’aquest punt de venda ha suposat una inversió de més de 250.000 euros i la creació de 8 llocs de treball directes.
● Leroy Merlin aposta per la innovació amb aquest showroom de més de 1.200m2 d’exposició i especialitzat en mobiliari de jardí i barbacoes.

Barcelona, ​​12 de maig de 2022. Leroy Merlin ha inaugurat la seva nova botiga Naterial a la localitat de Sant Pere de Ribes (Barcelona). Aquest establiment, impulsat per ADEO (grup al qual pertany Leroy Merlin), és el primer d’aquest format a la península i el segon d’Europa, després del projecte pilot que Leroy Merlin va obrir a Palma de Mallorca l’any passat. Es tracta d’un concepte showroom, que aposta per la innovació i l’experiència de client, i que ofereix la gamma de productes d’exterior de la marca pròpia de la companyia, Naterial.
Aquest nou punt de venda que compta amb més de 1.200m2 d’exposició de mobiliari de jardí i barbacoes, facilita que els clients puguin conceptualitzar com quedarien aquests productes a casa seva. Naterial Sant Pere de Ribes es troba situada a Parc d’Oci, a la Rambla del Garraf, al carrer Pallars nº6, amb codi postal 08812, de Les Roquetes, a la província de Barcelona, en ​​una zona comercial consolidada i de gran accessibilitat, i compta amb un horari d’obertura de 9:00 a 21.30, de dilluns a dissabte i diumenges.

La construcció d’aquest nou espai, que compta amb un disseny modern i la darrera tecnologia, ha suposat una inversió de més de 250.000 euros, ha creat 8 llocs de treball directes i més de 20 d’indirectes. Aquests nous col·laboradors tenen un perfil especialitzat en paisatgisme i decoració, i assessoraran els clients en tot el procés de selecció i disseny dels seus espais exteriors, ajudant-los a crear entorns on viure millor. A més, Naterial Sant Pere de Ribes ofereix servei de transport i muntatge en menys de 24 hores, que permet als clients gaudir dels productes en un termini breu.

Carlos Ignacio Bravo, director de la botiga, ha destacat que “estem molt orgullosos que ADEO hagi triat Sant Pere de Ribes per obrir la primera botiga Naterial de la península. Les demandes dels consumidors varien, i actualment els espais exteriors han esdevingut llocs on passem gran part del nostre temps. Per això, a Leroy Merlin responem a aquesta tendència amb un punt de venda especialitzat en productes de jardí i una aposta ferma per l’experiència client, gràcies a l’última tecnologia, el concepte showroom i la professionalitat dels nostres col·laboradors”.
Naterial és la marca pròpia de productes exteriors de Leroy Merlin. Aquests productes han estat dissenyats fent una escolta activa dels clients i buscant la millor relació qualitat-preu. A més, el mobiliari Naterial ha estat dissenyat per oferir la màxima qualitat, durabilitat i respecte pel medi ambient.

Articles relacionats