LOADING

Type to search

Actualitat

Les acadèmies creixen un 500%

La implementació de les classes ‘online’ afavoreix l’augment de la demanada de reforç

Una de les acadèmies de Sitges, amb dos docents i dues alumnes.

El sector de les acadèmies de repàs i de llengües ha sortit enfortit de la crisi sanitària. Tot i que molts dels àmbits laborals van quedar molt afectats amb el confinament i les posteriors restriccions, l’auge de la comunicació online i les videotrucades han ofert una nova eina al món de les acadèmies que ha provocat que a Sitges, el sector hagi experimentat un creixement del 500% des del setembre de 2020.

En aquells temps es va notar un petit repunt que indicava que la temporada seria bona, però l’increment més notori es va notar al gener d’aquest any, trencant els paràmetres i les expectatives que existien fins al moment. En superar la pandèmia, van començar a arribar molts alumnes que necessitaven repàs general des de les escoles, degut a les dificultats d’impartit classes durant el confinament.

Les noves tendències en aquest sector, a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu comprar la versió en paper als punts de venda habituals i la versió en PDF a través de la plataforma digital iQuiosc.cat.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure