LOADING

Type to search

Actualitat

Les activitats per a la canalla no s’aturen

Parc de Nadal al pavelló de Pins Vens

El Parc de Nadal ha obert les seves portes aquesta setmana i fins al 5 de gener oferirà un grapat d’activitats per a la canalla al pavelló de Pins Vens. Inflables, karts, gronxadors, tallers, espectacles, manualitats, jocs, entre altres sorpreses, faran les delícies dels més menuts de la casa.

El preu de l’entrada per a tot el dia és de 6 euros, però si només es visita en horari de matí o tarda el preu és de 4 euros. Arran de l’entrada en vigor de les noves restriccions a causa de la sisena onada provocada per la variant Òmicron, l’aforament està restringit al 70 per cent i la mascareta és obligatòria a partir dels 6 anys.

La programació de les activitats per a la canalla continuarà el diumenge 2 de gener amb el Magatzem dels somnis, que s’instal·larà tot el dia a l’Escorxador. Allà, s’hi podrà visitar, durant tot el dia, el magatzem dels Reis d’Orient, i també s’hi podà entregar la carta. L’endemà, a l’Hort de Can Falç, s’instal·larà la haima reial durant la tarda, perquè els més menuts de la casa puguin lliure els seus desitjos Dimarts, el Carter Reial visitarà la plaça Catalunya del Poble Sec de 17.30 a 20.30 h per començar a preparar l’arribada dels Reis d’Orient.

Altrament, dilluns 3 al matí, per animar l’eix comercial del Poble Sec, hi haurà un concert familiar a la Plaça de Catalunya, en què es tocarà, entre altres temes, la cançó composada per a l’ocasió pel músic sitgetà Joan Pinós: El comerç de Sitges inspira Nadal.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure