LOADING

Type to search

Festa Major Festes

Les Barraques exploten amb una assistència de rècord

La prèvia musical de la Festa Major de Sitges ha ofert alguns dels millors concerts gratuïts de l’estiu de tot Catalunya

La setena edició de les Barraques de Sitges va concloure ahir dilluns amb una gran participació: més de 8.000 assistents, xifra mai aconseguida en els sis anys anteriors. Després de set anys d’esforços i entrebancs, pocs es creien el que han vist aquest cap de setmana a la platja de la Fragata, gaudint d’uns dels millors concerts gratuïts de l’estiu.

La novetat d’enguany ha estat el nou escenari –que ja es va utilitzar l’any passat pel Ball de Festa Major–, més ampli i situat en una nova ubicació que permet acollir un major nombre de visitants. D’altra banda, aquesta edició de les Barraques ha fet un gir en comparació a les anteriors, portant un cartell ple de grups amb gran ressò arreu dels festivals i concerts de Catalunya que es duen a terme durant tot l’estiu al país.

Els sitgetants i visitants van poder gaudir de la música de grups com La Pegatina, els Catarres o Doctor Prats, on també va haver el moment de glòria pels més petits amenitzat per el concert de Reggae per xics que va tenir també un gran aforament on la platja es va omplir de pares i mares juntament amb els seus fills.

L’Associació sense ànim de lucre que conforma les Barraques està formada per un grup d’entitats de la vila que porten molts anys aportant la seva feina per aconseguir una celebració com la d’ahir. Paral·lelament, les Barraques van oferir en directe el Pregó que donava el tret de sortida a la Festa Major enguany a càrrec d’Antoni Vigó unint d’aquesta manera la festivitat de la vila amb la seva celebració prèvia, amb l’objectiu de poder convidar als assistents a l’inici d’aquesta festa.