LOADING

Type to search

Cultura

Les Barraques presenten el cartell de l’edició de la postpandèmia

Escenari de Barraques a la Plana, el passat estiu. F. Pau Pascual

Recuperar la normalitat prepandèmica és l’objectiu de les Barraques d’enguany, que seran el 12, 13, 14 i 15 d’agost. Divendres es va presentar pràcticament el cartell sencer d’aquesta novena edició –amb dos grups encara per anunciar–, amb una vintena d’artistes confirmats, amb la principal novetat que tornaran a ser de pagament i a la Plana de Santa Bàrbara, tal com ja es va fer l’any passat amb les restriccions de la pandèmia. A causa de la incertesa en el moment de començar a preparar l’edició, la pujada de preus i la voluntat de mantenir un cartell d’alt nivell artístic, s’ha optat per mantenir aquest format, tot i que amb uns preus més econòmics que en l’edició passada.

Hi ha molta varietat musical, amb la idea de diversificar els gustos musicals, així com s’ha apostat per la presència d’artistes femenines, i també de grups de les Illes Balears, valencians i bascos, com s’ha fet en altres edicions. Enguany, però, la música urbana i el trap també tenen un pes important: “la gent jove està pujant amb aquest tipus de música, i ens hem d’anar adaptant a aquests nous gustos”, explica Tubau. De moment, La Pegatina, Els Catarres i Iseo and Dodosound són els tres caps de cartell, tot i que encara en falten dos més, que s’anunciaran abans de l’estiu.

A l’edició en paper d’aquesta setmana, que sortirà demaà dijous, hi trobareu el cartell complet, així com les declaracions dels promotors del certamen i les intencions per als pròximes edicions, en què es pretén recuperar l’escenari de la Fragata.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure