LOADING

Type to search

Festes

Les Barraques s’adapten per tirar endavant l’edició d’aquest any

Les noves mesures obliguen a tenir el públic assegut i els concerts finalitzaran a la mitjanit

Les Barraques no seran ni de bon tros tan multitudinàries com les del 2019.

Del 12 al 16 d’agost, Sitges viurà la vuitena edició de les Barraques, en un any on les restriccions determinades per la Covid-19 estan marcant les característiques del certamen, que serà diferent respecte a edicions anteriors. El nou emplaçament, en un recinte tancat situat a la Plana de Santa Bàrbara, a tocar de l’avinguda Sofia, en substitució de la platja de la Fragata, permetrà un control d’aforament, que s’ha vist lleugerament ampliat respecte a les previsions inicials.

Tot i això, les darreres setmanes, amb l’anunci de diverses mesures que permetien l’obertura de l’oci nocturn, i que van durar poc temps a causa de la cinquena onada de contagis, han fet anar de corcoll a l’organització, que estava estudiant la possibilitat
d’adaptar les Barraques a les noves directrius, un fet que hauria permès que el certamen
s’assemblés més a edicions anteriors, i que alguns festivals del territori van poder aplicar. Finalment, les mesures actuals, dictades pel Procicat, determinen l’obligatorietat que el públic en tot moment estigui assegut, es mantingui la distància i sempre es porti la mascareta posada.

Us expliquem tots els detalls del festival a l’edició d’aquesta setmana. Podeu trobarL’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure